Segueix-nos a les xarxes socials:

El Cadí ultima detalls d'una preparació lluny del pavelló

La reparació del parquet obligarà l'equip a entrenar-se fora del Palau

El Cadí ultima detalls d'una preparació lluny del pavellóajuntament de la seu d'urgell

El Cadí la Seu ultima detalls abans d'iniciar la feina per afrontar la quinzena temporada del club a l'elit del bàsquet femení. L'entitat urgellenca està tancant el programa de preparació, atès que la setmana que ve no podrà disposar del Palau d'Esports, sotmès a un rentat de cara.

Entre dilluns i dimarts les jugadores del conjunt de la Seu se sotmetran a les pertinents revisions mèdiques i dimecres començarà formalment la pretemporada. El 2 de setembre hi haurà la primera prova de joc real, a Pàmies. La població de l'Arieja serà l'escenari d'un amistós contra el Tolosa, de la segona divisió francesa.

La presentació formal es farà dues setmanes després a la Seu, contra el Tarbes, de la màxima competició de França. Per al 16 de setembre, quan es preveu que es disputi l'únic partit de pretemporada a casa, el Palau d'Esports ja estarà apunt.

Dilluns es va iniciar una intervenció de conservació i millora del parquet de la instal·lació, consistent en reparar les parts trencades i enfonsades i, després, tornar a polir i pintar de nou tota la pista. L'actuació forma part del pla d'inversions per aquest any que el plenari municipal de la capital de l'Alt Urgell va aprovar el juliol i està valorada en 18.050 euros.

Els treballs que executa l'empresa Tallers Palautordera ha d'estar acabada la setmana que ve i són, segons l'Ajuntament, «una actuació més de l'aposta que hem fet els darrers anys d'inversió en l'àmbit d'equipaments esportius a la ciutat», als tres pavellons, al camp d'esports i al parc del Segre.

La primera setmana de pretemporada, el Cadí la Seu l'haurà de fer fora del Palau, amb exercicis físics a l'aire lliure o usant el vell pavelló. Si no hi ha cap incidència remarcable, però, a partir del 28 d'agost ja estarà disponible.

Entre el partit de Pàmies, el 2 de setembre, i el de presentació, el 16, just enmig, el dia 9, està previst un partit a Tarbes contra el titular de la ciutat, i el 12 les urgellenques s'enfrontaran al Mann Filter Saragossa en una població encara per determinar prop de Lleida.

L'últim partit de preparació tindrà rang oficial. Serà a Reus el diumenge 24 de setembre. Com a vigent campió de la Lliga Catalana, el Cadí la Seu disputarà directament la final d'aquesta competició contra el guanyador del matx entre Spar Citylift Girona i Snatt's Sant Adrià. L'equip urgellenc iniciarà la Lliga Femenina en la jornada unificada de Madrid el 30 de setembre. Ho farà com a visitant davant un os com l'IDK Gipuzkoa.

Prem per veure més contingut per a tu