El Borussia Dortmund va obrir la porta a un possible traspàs del davanter francès Ousmane Dembélé. Això sí, sempre que es doni una condició, que no van especificar. El director esportiu de l'entitat alemanya, Michael Zorc, va parlar als micròfons d'Sky Sports i va explicar la posició del Borussia sobre la situació de Dembélé. «Tenim una posició clara. Si es compleix, Dembelé serà traspassat aquest estiu. Si no es compleix, Dembélé es quedarà aquí. No esperarem fins l'últim dia amb aquesta decisió».

Cal recordar que des que es va declarar en rebel·lia, el jugador segueix apartat de l'equip, però se li permet entrenar en les instal·lacions del club si ho desitja, això sí, en solitari. Dembélé encara no ha fet cap tipus de declaracions, però des del seu entorn s'insisteix en què només vol jugar a les ordres d'Ernesto Valverde.

Possible cimera per Coutinho

Segons explica el diari Sport, el Barça té com a màxima prioritat el fitxatge del migcampista brasiler Philippe Coutinho, i així li ha fet saber a l'entorn del jugador i al propi futbolista. Tant els seus agents com el Barça segueixen treballant en la seva contractació, i prova d'això és que han arrencat un compromís del Liverpool per reunir-se durant el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, que se celebrarà dijous a Mónaco. El Liverpool, que fa dos dies va rebutjar una tercera oferta blaugrana de 125 milions, espera aconseguir la classificació per la màxima competició europea dimecres en una eliminatòria davant el Hoffenheim que té molt ben encarrilada (en l'anada van vèncer per 1-2 a Alemanya).

El Barça fa una oferta per Seri

Ahir, el diari Sport també va informar que el Barça va presentar una oferta de 30 milions al Niça per endur-se l'ivorià Jean Michaël Seri. Segons desvetlla el rotatiu, l'entitat blaugrana va dur a terme les negociacions amb l'agent de Seri, que és el seu germà. De fet, fa uns dies, el Barça va fer saber al jugador que no escoltés ofertes perquè el club blaugrana estava disposat a fitxar-lo. A més, l'altre diari barcelonista, Mundo Deportivo, va assegurar que els blaugrana pagaran la clàusula de rescissió del jugador, fixada en 40 milions.