El Girona es va estrenar a la Primera Divisió amb un empat agredolç a Montilivi davant l'Atlètic de Madrid (2-2). Els jugadors, dirigits per Pablo Machín, van fer un gran debut a la màxima categoria del futbol estatal i van esgarrapar un punt davant un dels millors equips d'Europa, però haurien pogut ser tres perfectament, ja que quan faltaven vint minuts per al final guanyaven per 2-0 i els matalassers estaven amb deu jugadors a causa de l'expulsió de la seva estrella, el davanter francès Antoine Griezmann.

Els catalans van sortir més entonats al camp i van intentar batre la porteria d'Oblak en els primers minuts, mentre que els madrilenys no donaven gaires senyals de perill. Al minut 22 va arribar la bogeria a Montilivi, ja que els locals van fer el primer gol a la màxima categoria i es van avançar en l'electrònic. La diana va néixer gràcies a una bona combinació d'Aday a la dreta per Borja i Granell. El gironí la va posar al cor de l'àrea i, allà, Stuani la va tocar amb el cap de tal manera que Oblak, que es va estirar cap a l'esquerra, no hi va arribar. Tres minuts després, el Girona va fer el segon gol. En una acció d'estratègia, Borja va enviar l'esfèrica de nou a la petita. Els rebots van beneficiar el Girona de tal manera que allà, de nou Stuani la va caçar per batre un cop més el porter rival. Tot seguit, els jugadors de Diego Simeone es van despertar, però van estar a punt d'encaixar el 3-0 en una fluixa rematada de Portu.

En la segona meitat, els de Machín van sortir massa embalats, i l'Atlètic se'n va aprofitar. Quan més entonat es trobava l'equip matalasser, al minut 67 Griezmann va aprofitar una mala decisió entre Iraizoz i la defensa per colar-se a l'àrea. Va burlar el porter i va caure dins l'àrea, i Martínez Munuera no s'ho va pensar dues vegades i va xiular. Inicialment va semblar penal, però el que l'àrbitre va entendre és que l'atacant francès es va deixar caure i li va ensenyar la groga. Gens d'acord, Griezmann va seguir protestant, i això li va costar la segona targeta groga i l'expulsió.

Tot estava de cara per als locals, però les coses se li van començar a complicar al minut 78, quan Correa va entrar fins a la cuina, sense oposició, i va posar la pilota a l'escaire, lluny de l'abast de l'estirada d'Iraizoz. Set minuts després va arribar la clatellada per a l'equip català. Iraizoz no va mesurar bé la seva sortida en una falta lateral, i Giménez ho va aprofitar per empatar de cap. El Girona no es va rendir i va buscar amb insistència el gol de la victòria. Alcalà i Muniesa van tenir les primeres ocasions, però no van ser tan clares com la de Stuani. L'uruguaià va engaltar una pilotada que Oblak va salvar amb una intervenció espectacular quan Montilivi ja cantava un nou gol.