La Juventus i el Nàpols, dos dels grans favorits a endur-se el títol de la Serie A italiana, van obrir el campionat amb dues victòries clares. Els vigents campions van derrotar el Càller per 3-0, mentre que els napolitans es van imposar al camp del Verona per 1-3.

A l'Allianz Stadium de Torí, els jugadors dirigits per Massimiliano Allegri no van tenir problemes per sumar els primers tres punts de la temporada. Al minut 12, Mario Mandzukic va obrir la llauna pels locals, però al 39 els visitants van disposar d'un penal assenyalat a través del VAR, o videoarbitratge. El brasiler Diego Farías el va llançar sense èxit, ja que el veterà porter Gianluigi Buffon el va aturar. Al temps afegit de la primera part, Paulo Dybala va controlar una gran passada a l'espai del bosni Miralem Pjanic i va fer el segon gol amb un xut que va entrar per l'escaire. En la segona meitat, la Juventus va sentenciar definitivament amb una diana de Gonzalo Higuaín, que va rebre una centrada del brasiler Alex Sandro i va batre el porter amb un xut creuat.

Per la seva banda, el Nàpols va assaltar Verona gràcies als gols del francès Souprayen en pròpia porteria, del polonès Arkadiusz Milik i l'algerià Faouzi Ghoulam. En els darrers minuts, el visitant Hysaj va ser expulsat i Pazzini va fer l'1-3 definitiu de penal.