El Chelsea es va refer de la seva derrota del cap de setmana passat a casa contra el Burnley en el primer partit de lliga i va demostrar que continua sent un dels principals favorits per endur-se la competició i revalidar el títol. El lateral Marcos Alonso, que l'any passat ja va aparèixer amb gols decisius en una bona colla d'enfrontaments davant de rivals de primer nivell, va anotar ahir dos gols i va permetre que l'equip blue guanyés a Wembley, la nova casa del Tottenham mentre no acaben les obres de White Hart Lane.

Els Spurs de Pochettino, que havien guanyat el primer partit del curs, volien allunyar sis punts un dels rivals directes just a l'inici del torneig, però no van poder trencar la defensa del Chelsea, que va estar a un nivell superior al del primer partit. A més, al minut 23, Marcos Alonso va anotar el primer gol en un llançament directe de falta.

Aquest cop amb Morata a l'equip inicial, el Chelsea va intentar enxampar al contraatac el seu adversari, també londinenc, tot i que va haver de patir un parell de rematades amb perill de Harry Kane en els primers 45 minuts.

A la represa, el partit es va obrir amb els canvis dels locals i tant Wanyama com Moses, per l'equip visitant, van tenir bones arribades. El duel, però, es va precipitar en els darrers deu minuts. En el 82, el davanter Batshuayi, que havia substituït Morata, va fer-se un gol en pròpia porteria que tornava la igualtat. A falta de tres minuts per al final, però, va tornar a aparèixer Marcos Alonso, qui en treure partit d'una assistència de l'acabat d'entrar Pedro, va fer l'1-2 definitiu per al seu equip.

Nouvingut victoriós

Ni Tottenham ni Chelsea, però, no arriben a la primera posició de la classificació, que és per al Manchester United, que comparteix lloc amb el West Brom i amb recent ascendit Huddersfield Town, que ahir va derrotar el Newcastle de Rafa Benítez en un duel que va demostrar que serà un conjunt difícil de superar. El porter danès Lössl va salvar els locals a la primera part en aturar un bon llançament de Ritchie, i el gol va arribar a l'inici de la segona, quan l'australià Aaron Mooy va anotar d'un fort xut després d'una brillant paret amb Kachunga.

Avui també es pot ajuntar al grup de líders el Manchester City de Guardiola o bé l'Everton, que s'enfronten en un duel igualat a l'Etihad Stadium.