Segueix-nos a les xarxes socials:

L'italià Trentin s'adjudica un triomf imperial a Tarragona

Chris Froome segueix líder de la Vuelta abans del primer final en alt

L'italià Trentin s'adjudica un triomf imperial a Tarragonajavier lizón/efe

L'italià Matteo Trentin va oferir la segona victòria al Quick Step després d'anotar-se amb autoritat a l'esprint la quarta etapa de la Vuelta, de 198,2 km, entre Escaldes Engordany (Andorra) i Tarragona, en la qual el britànic Chris Froome (Sky) va mantenir el mallot vermell de líder.

Trentin, de 28 anys, va presentar-se puntual a la cita dels velocistes. Gruissan va deixar en safata l'etapa al seu company belga Lampaert, i a Tarragona, l'emperador va ser ell mateix, imbatible a la recta de meta, on va anul·lar el somni de l'andalús Juan José Lobato (Lotto Jumbo), segon classificat. Un desenllaç previsible que va saber aprofitar Trentin, un corredor habituat a llançar els grans esprintadors de l'equip, com Kittel, però en absència de l'alemany va destacar per aconseguir el seu primer triomf a la Vuelta. Una victòria que afegeix a les dues que ja ha aconseguit al Tour i una més al Giro. Aquest any, a més, ja va treure el cap aixecant els braços a la Volta a Burgos.

Avui es disputa la cinquena etapa, entre Benicàssim i Alcossebre, de 175,7 quilòmetres. Una jornada de mitja muntanya amb cinc ports i final a l'ermita de Santa Llúcia, un ascens de 3,4 km al 4,2 per cent de desnivell. Una bona oportunitat perquè els destacats de la general s'ataquin.

Prem per veure més contingut per a tu