Primera ensopegada de la temporada d'un Reial Madrid que va notar les faltes d'un Cristiano Ronaldo sancionat i d'un davanter que supleixi l'habitual falta d'encert rematador de Benzema. Asensio va tibar de l'equip, però només va servir per igualar.

El partit no podia començar millor per al Reial Madrid, que va tancar el València a la seva àrea fins que Kondogbia va perdre una pilota que va aprofitar Asensio per conduir i superar Neto d'un xut col·locat. Als blancs se'ls havia posat tot de cara, però en la primera errada defensiva que van cometre en la seva defensa experimental Gayá i Lato van combinar per l'esquerra i aquest va centrar perquè Carlos Soler, a pler, rematés al fons de la porteria.

El tram final de la primera part va ser totalment blanc amb un gran protagonista, un Karim Benzema que va arribar a ser escridassat pel Bernabéu després de rematar a fora amb el cap dues ocasions diàfanes de gol.

A la segona part, el Madrid va intentar prémer l'accelerador, però el València es va espavilar en dos contraatacs de Zaza, una falta que Navas va aturar Parejo i el gol de l'1-2, quan Gayá va entrar per l'esquerra, va centrar per a Rodrigo, aquest la va deixar morta per a Kondogbia i el centrecampista va rematar al fons de la porteria de Navas.

El Madrid, però, va reaccionar immediatament i va provocar una falta a la frontal de l'àrea que Asensio va aprofitar per superar un Neto que es va empassar la pilota pel seu pal. El tram final va ser agònic, però ni el Madrid es va apuntar a l'èpica, ni el València va decidir a la contra.