El Centre d'Esports Manresa va obtenir un empat al camp del Jabac de Terrassa en la segona jornada de competició a la Lliga Nacional Juvenil (1-1).

En una primera part de molta lluita i intensitat, els jugadors dirigits per Pablo Becerril van començar a dominar el duel a partir del minut 15. Tot i això, dos minuts després els locals es van avançar en l'electrònic gràcies a una diana de Nil, que va marcar de cap en la sortida d'un córner. Tot i aquesta galleda d'aigua freda, els manresans van seguir duent el ritme del partit, i un minut abans de la mitja part de l'enfrontament va arribar l'empat fet per Alsina, que va superar el porter local amb una gran vaselina.

En la segona meitat la tònica va canviar i el conjunt egarenc va agafar les regnes del matx i va tenir ocasions per tornar a desfer l'empat. Per la seva banda, els bagencs també van disposar d'alguna oportunitat per fer el segon gol, però cap dels dos equips les va saber aprofitar i el duel va finalitzar amb repartiment de punts.

En la propera jornada, el Centre d'Esports Manresa rebrà al seu estadi el Sants barceloní, en un matx que es disputarà el dissabte 9 de setembre a partir de les sis de la tarda.