L'uruguaià Edinson Cavani continuarà sent la primera opció per al llançament de penals al París-Saint Germain, davant de l'estrella brasilera Neymar, segons va explicar ahir la ràdio francesa RMC. El mitjà va comentar que es mantindrà «a curt termini» la jerarquia actual, tot i les friccions entre els dos futbolistes.

Neymar, fitxat aquest estiu del Barça per un preu rècord de 222 milions d'euros, i Cavani, que és al club parisenc des del 2013, van mantenir una disputa sobre el terreny de joc diumenge, durant la victòria davant l'Olympique de Lió (2-0), per saber qui llançava un penal al minut 79.

RMC va desvelar ahir que el president del PSG, Nàsser Al-Khelaïfi, es va reunir amb Neymar i amb Cavani i està previst que avui tots dos s'entrevistin amb l'entrenador, Unai Emery, i amb el director esportiu, Antero Henrique.

«El president dels parisencs vol estar al corrent d'aquest debat i seguir l'assumpte molt de prop», va indicar la ràdio, que va informar de la reprimenda que el veterà Thiago Motta va fer als dos jugadors per la seva actitud pueril. El diari L'Équipe va afirmar ahir que la tensió entre Neymar i Cavani va ser tan elevada que gairebé van arribar a les mans al vestidor.