L'èpica de la temporada passada va tornar al Gimnàstic Parc en forma de gol en l'última jugada del partit, al minut 95, d'un Gimnàstic de Manresa juvenil que es fa fort al seu camp i que va provocar la primera punxada d'un combatiu, poderós i líder Girona (1-1).

Ambdós conjunts van disputar un partit molt equilibrat amb moltes alternances durant els noranta minuts de joc. Els gironins van dominar durant la primera meitat tenint la possessió de la pilota però sense crear perill davant d'un Gimnàstic molt ben tancat defensivament i buscant córrer al contraatac amb pilotades llargues. Al minut 7, els locals van desaprofitar una pilota morta dins de l'àrea del Girona en un córner per intentar marcar el primer gol. Els jugadors visitants van gaudir d'una bona oportunitat al minut 15, però la pilota va estavellar-se a la creueta del porter Van den Berg en un fort xuta des de fora l'àrea.

A la primera meitat cap equip va ser capaç de posar la por al cos al seu rival i amb aquest empat a zero gols es va arribar al descans, 0-0. A la segona meitat, ambdós conjunts es van animar i el partit es va obrir. Fins al minut 74, però, cap equip va ser capaç de gaudir de bones ocasions i la dinàmica va continuar igual, tot i que els escapulats van començar a apretar fort i a tenir les millors ocasions. Al minut 76, Priego va desaprofitar una gran jugada individual per enviar la pilota a fora.

Tres minuts més tard, els homes de Ferran Costa no van poder materialitzar una gran jugada col·lectiva. Eric Márquez va adormir-se després d'una gran passada a l'espai de Priego i no va poder sentenciar. Al minut 85 el Girona va avançar-se amb un gran gol de cap de Teo a la sortida d'un córner.

A partir del gol, Ferran Costa va decidir anar amb tot l'equip a l'atac a la cerca del gol de l'empat, i ja en l'última jugada, al minut 95, Viver va aprofitar un rebuig a la frontal de l'àrea per engaltar la pilota i afusellar el porter visitant per empatar i crear l'éxtasi entre els aficionats al Gimnàstic Parc de Manresa.