El Sallent va encaixar la primera derrota de la temporada enfront d'un Parets que encadena cinc victòries consecutives. Els jugadors de Jordi Capellas van reaccionar a la represa però no van poder empatar i van acabar caient per la mínima 1-2. L'equip visitant va saltar damunt la gespa controlant totes les línies del joc i mantenint el control de la pilota durant molts minuts. El jugador visitant Fran va obrir el marcador després d'una bona jugada per la banda i una gran definició. Els bagencs no van saber reaccionar davant d'un Parets que va continuar pressionant i que al minut 38 Bilal rematava una falta lateral per fer el segon gol del seu equip.

A la represa, la dinàmica va canviar i el Sallent va sortir amb més intensitat buscant retallar distàncies i neutralitzar el control visitant. Martínez va aconseguir escurçar distàncies i posar el Sallent de nou dintre del partit. Tot i això, el Parets va seguir dominant i disposant d'ocasions, malgrat no va ampliar l'electrònic.

Els jugadors entrenats per Jordi Capellas van lluitar fins al darrer minut però van topar amb una efectiva defensa rival per mantenir l'avantatge i endur-se els tres punts del poble bagenc. En la propera jornada de la competició els jugadors del Sallent es desplaçaran fins al complicat camp del Matadepera.