El FC Barcelona Lassa va patir la primera derrota de la temporada després de caure (27-24) a la pista del Vardar macedoni, vigent campió d'Europa i que amb aquesta victòria es queda líder en solitari del grup A de la Lliga de Campions. El resultat final va ser curt pel que es va veure al Jane Sandanski Arena de Skopje on els blaugrana van arribar a anar set gols per sota (23-16, min 48) davant un rival que va saber parar l'ofensiva de Xavi Pascual amb una dura defensa (en cinc-un) i un Joan Cañellas molt actiu.

La clau va ser l'actuació del porter serbi nacionalitzat espanyol Arpad Sterbik, un malson per a la primera línia catalana (18 parades). També Gonzalo Pérez de Vargas, amb deu parades a la segona meitat, va estar un gran nivell i va evitar una diferència més àmplia a favors dels macedonis.

Amb aquesta victòria, el Vardar es col·loca com a líder del grup A, mentre que els jugadors de l'equip de Xavi Pascual cauen fins al quart lloc després de les cinc jornades.