Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Eternam Manresa pren el lideratge al CN Sabadell en un duel èpic al Vallès

Els manresans van trencar un partit força discutit amb cinc gols en els dos darrers minuts

L'Eternam Manresa pren el lideratge al CN Sabadell en un duel èpic al Vallèsarxiu/jordi biel

L'Eternam Manresa FS és el nou líder de la Segona Divisió B de futbol sala després de derrotar per 3 a 9 el CN Sabadell a domicili, que era el capdavanter abans de la jornada d'ahir.

Tot i que el marcador pot indicar una gran superioritat dels de Jordi Rozas, no va ser així, i durant 38 minuts l'enfrontament va ser molt equilbrat fins al punt que es va arribar al minut 38 amb un ajustat 3 a 4, fins que els àrbitres van assenyalar un doble penal a favor dels de Jordi Rozas. Corvo el va tranformar i va obligar el CN Sabadell a jugar amb porter jugador. La tàctica no els va funcionar i l'Eternam Manresa FS va fer quatre gols més a porteria buida, i així va arrodonir el resultat final.

El partit tenia molts al·licients. A més a més d'estar en joc el liderat, hi havia el retrobament de dos excompanys al Catgas Energia a Primera Divisió, Dani Salgado al CN Sabadell i el manresà Carles Corvo a l'Eternam Manresa FS.

La primera part va ser molt igualada però dos penals transformats van decantar el marcador a favor dels manresans, malgrat que els dos equips van tenir bones ocasions en aquests primers vint minuts (1-3). A la represa, l'Eternam Manresa FS va sortir prou bé i es va situar 1 a 4, però després del 2 a 4, era expulsat rigorosament per doble amonestació el porter visitant Aleix. El CN Sabadell va aprofitar la inferioritat numérica per fer 3 a 4. A partir d'aquí, el Manresa ho va passar malament i el duel semblava decantar-se més aviat a favor dels locals. Quedaven més de deu minuts i la tendència del CN Sabadell era positiva i la de l'Eternam Manresa, més negativa. Això fins que va arribar l'acció clau ja esmentada, el doble penal convertit per Corvo al minut 38, un gol que va donar aire i va fer que els sabadellencs haguessin d'arriscar amb el porter jugador. A partir d'aquí, els quatre gols finals fins al definitu 3 a 9.