El Reial Madrid buscarà la seva cinquena victòria consecutiva a la lliga en la primera visita dels blancs a Montilivi (16.15 h), contra un Girona amb ganes de refermar-se després de la victòria al camp del Deportivo.

Un duel que, sens dubte, està marcat pel context polític que es viu aquests dies a Catalunya. Malgrat que durant tota la setmana s'ha especulat amb la possibilitat que el partit fos suspès per la situació política, el matx es disputarà amb total normalitat.

En aquest sentit, el propi entrenador del Madrid, Zinedine, Zidane, es va mostrar totalment tranquil, tot i les noticies de suspensió. «Tot es disputarà amb normalitat. Viatjarem com sempre i jugarem a les 16.15. Res mes. No volem pensar en el context que envolta el partit. Estem concentrats pel partit», diu Zidane.

En l'àmbit esportiu, els gironins intentaran posar fi a una ratxa de tres jornades seguides perdent a casa. Pel que fa a l'onze inicial, Pablo Machín podria recuperar a Marc Muniesa i a l'uruguaià Christian Stuani. Mentre que el Reial Madrid, que no viatjarà amb el seu autobús oficial per tal d'aïllar-se de tot el context polític, visita Montilivi amb l'obligació de seguir sumant punts. Zinade recuperarà pel partit Karim Benzema, però seguirà sense comptar amb el porter titular Keylor Navas.

Els home principals del francès arriben descansats pel partit. Tot això abans d'encarar una setmana complicada amb la visita dels blancs a Wembley el dimecres.