Un parcial de 2-11 en els darrers dos minuts favorable al Reial Madrid va donar al conjunt de Pablo Laso una victòria molt treballada al pavelló Santiago Martín de la Laguna, que permet als blancs mantenir-se líders imbatuts de la lliga Endesa. Amb el 72-73 en el marcador, va sorgir la figura de Felipe Reyes, amb sis punts, quatre dels quals de tirs lliures després de faltes provocades, i un parell de rebots, que va impulsar els blancs a la victòria després de treure profit a la falta d'encert canari en aquest tram de partit.

Abans, el duel va ser molt igualat, amb un Iberostar que manava al final del primer període amb una anotació col·lectiva del seu equip inicial. El conjunt de Pablo Laso, però, com ja havia succeït la setmana anterior a Burgos, va mantenir-se sempre a prop i va aprofitar els darrers minuts per imposar la seva més gran qualitat i endur-se el triomf.