FUTBOL | TERCERA CATALANA

La Pirinaica sap patir i segueix liderant el seu grup

Els del barri de la Mion van saber mantenir el resultat al segon temps

La Pirinaica sap patir i segueix liderant el seu gruparxiu/salvador redó

La Pirinaica va sumar un important triomf al camp del tercer classificat, el Sant Pere Nord. Una victòria treballada que permet als de José Manuel Prieto seguir liderant el grup 7 de Tercera.

Els manresans van realitzar un gran primer temps, en el qual van arribar els seus dos gols. Tot i el domini van patir una petita relliscada just abans del descans, quan els terrassencs van fer l'1-2.

El resultat va donar ànims i força als locals en el segon temps, una segona part oberta i molt disputada, en la qual els dos equips van gaudir de clares ocasions. La Pirinaica va tancar la seva defensa i el Sant Pere Nord ho intentava a base de pilotades llargues. Hi havia la sensació que tan a prop estava l'empat d'uns com la sentència dels altres.

Finalment, els de Prieto van mantenir el resultat a través de la defensa i van endur-se el triomf. En la jornada tretze, la Piriainca rebrà un equip que es troba necessitat de punts, el Santpedor.