El Reial Madrid, amb una imatge trista, insegura i amb una falta de joc i idees preocupant, va der-rotar per 3-2 al Màlaga, amb un gol de Cristiano Ronaldo després d'aprofitar el refús d'un penal xutat per ell mateix.

Zidane va decidir donar descans a Modric, fet que va propiciar un caos al mig del camp. El francès esperava tenir una nit tranquil·la al Bernabéu i no va ser del tot així. A més, Benzema, que va marcar el primer del partit, va ser escridassat i xiulat per la seva afició durant tot el partit.

El Màlaga de Míchel va ser fidel al seu estil i va jugar de tu a tu als madrilenys des del principi. La primera part va finalitzar amb un just empat a un. Una primera part que va finalitzar amb polèmica pel gol anul·lat al Málaga just quan s'acabava el temps afegit.

A la represa, els andalusos van sortir decidits a fer mal, directes cap a la porteria de Kiko Casilla. El premi va arribar quan faltava mitja hora per al final, amb un remat des de la frontal de Castro que va passar per sota les cames de Vallejo i que se li va escapar a Casilla.

Amb l'empat, Zidane va donar entrada a Modric, però, tot i i això, el Màlaga va fer-se amb el control del partit. Quan l'horitzó era negre per als homes de Zidane, Luis Hernández va cometre un penal sobre Modric que va transformar Ronaldo en el rebot, ja que, el seu xut va ser aturar per Roberto en primera instància.

El Madrid va sortir il·lès d'un partit que se li va complicar.