El Club Bàsquet Igualada va obtenir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la pista del cuer de la competició, un MoraBanc Andorra B que encara no ha estrenat el seu caseller de victòries i que va caure per un resultat contundent de 53-81.

En els primers deu minuts de partit, els jugadors igualadins van estar a un alt nivell en l'aspecte defensiu, ja que només van concedir set punts al seu rival i van agafar sis punts de renda al final (7-13). En el segon període, els anoiencs van demostrar la seva superioritat per obrir un forat important en l'electrònic i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dinou punts de marge (19-38).

En la segona meitat la tònica va ser més o menys la mateixa, els visitants dominaven sense gaire problemes i van sentenciar definitivament el matx en el tercer quart (32-58). En els deu darrers minuts, el tècnic dels visitants va aprofitar la situació per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment. En la propera jornada, el Club Bàsquet Igualada rebrà a la seva pista el Pardinyes, que és el colíder del grup C-B de la Lliga EBA juntament amb el Vic-Universitat de Vic. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 2 de desembre a partir de tres quarts de sis de la tarda.