El danès Gabriel Lunderg, baixa ahir davant el Clavijo, va ser el líder del triomf de Dinamarca a Armènia per 71-78 després d'una pròrroga. Una victòria que permet a l'equip danès començar amb bon peu la fase de classificació per a l'Eurobasket 2021.

L'escorta de l'ICL Manresa va ser de llarg el millor del seu equip, amb 21 punts, 7 rebots, 5 assistències i 4 pilotes recuperades per a un total de 22 de valoració. En total, Lundberg va jugar més de 38 minuts, però es va perdre els últims intants de la pròrroga perquè va quedar eliminar per faltes. Llavors, però, la seva selecció ja tenia mig lligat el triomf. El parcial en el temps extra va ser 2-9. El conjunt danès va saber aprofitar les imprecisions dels locals, molt erràtics i pressionats per aconseguir el triomf davant del seu públic, que omplia a vessar el petit pavelló d'Erevan, la capital del país.

Khalaf, per la seva part, es va retrobar ahir amb la victòria: Egipte va derrotar el Marroc per 63-67 amb 4 punts i 4 rebots del jove pivot de l'ICL. D'aquesta manera, Egipte es refeia de la derrota de dissabte davant Angola (64-68), un partit en què Khalaf anotava només 2 punts en 7 minuts.