El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Basket Navarra, que es va imposar per un resultat final de 65-68 gràcies a uns grans últims deu minuts.

Els martorellencs van fer un bon inici i al final del primer quart ja guanyaven per set punts de marge (24-17). En el segon període, els navarresos es van posar les piles i van aconseguir retallar la diferència fins a dos punts a la mitja part (39-37).

En la segona meitat, els jugadors dirigits per Adrià Alonso van sortir disposats a sentenciar un triomf molt necessari i van arribar al final del tercer quart amb deu punts de renda. Però en els darrers deu minuts els visitants van estar a un gran nivell i, gràcies a un parcial contundent de 8-21, van endur-se el triomf.