Segueix-nos a les xarxes socials:

La segona Copa Nadal tindrà vuit equips i quatre seus

La primera fase es jugarà dissabte, amb partits a Casserres i Manlleu

La segona Copa Nadal tindrà vuit equips i quatre seusarxiu /salvador redó

Després de la bona acollida que va tenir l'any passat l'estrena d'aquesta competició, la segona edició de la Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala ja és a punt. Enguany, la participació serà de vuit equips: Puig-reig, Castelterçol, Casserres i Navàs, al grup A, i Manlleu, Manresa FS juvenil, Oló i Solsona, al grup B.

Aquesta segona Copa Nadal s'iniciarà dissabte en dues seus, a Casserres (grup A) i a Manlleu (grup B). Es jugaran sengles lliguetes i el primer de cadascuna passarà directament a les semifinals. Les altres sis formacions hauran de jugar una repesca, que tindrà lloc al pavelló del Pujolet, a la tarda del dissabte 6 de gener (sis partits des de les 17 h). D'aquí han de sortir els altres dos semifinalistes. La fase final està programada per al diumenge 7 de gener, a Navàs, amb les semifinals (17 i 18 h), el partit pel tercer lloc (19 h) i la final, programada per a les 19.30 h.

Cal recordar que l'any passa, el Solsona (Tercera estatal) es va erigir com a primer campió d'aquesta Copa Nadal després d'imposar-se al primer equip del Manresa FS (Segona B) a la tanda de penals (2-2 en el temps reglamentari).

Prem per veure més contingut per a tu