Segueix-nos a les xarxes socials:

Serge Ibaka és expulsat per barallar-se a cops de puny

Sense el congolès, Toronto va perdre en un final igualat davant Miami

Serge Ibaka és expulsat per barallar-se a cops de punyreuters/dan hamilton

El pivot hispanocongolès Serge Ibaka, exjugador del Bàsquet Manresa, va ser el protagonista negatiu de la derrota dels Toronto Raptors, el seu equip actual, de la matinada de dimarts a dimecres a la NBA. Els canadencs van cedir per un ajustat 89 a 90 davant dels Miami Heat i van trencar, així, una sèrie de cinc victòries consecutives, en les quals l'actuació d'Ibaka havia estat fonamental.

El matx es trobava a l'equador del tercer quart quan va produir-se l'incident. Serge Ibaka i el jugador dels Heat James Johnson van lluitar per guanyar la posició fora de la zona amb tanta força i insistència que l'acció va concloure amb un xoc dur entre ambdós. Va ser l'espurna que va degenerar en una picabaralla a cops de puny entre Johnson i Ibaka, que van ser desqualificats pels àrbitres.

L'acció palesa el caràcter aspre i tens d'un partit amb diverses topades al límit del reglament que els Raptors van acabar perdent, tot i que, a manca de tres segons,, DeMar DeRozan va avançar els Raptors en l'electrònic i semblaven tenir el partit guanyat. La pèssima defensa de la darrera jugada de Miami va permetre a Wayne Ellington fer la cistella del triomf dels de Florida en el darrer alè. Abans de ser exclós, Serge Ibaka va anotar 12 punts, va capturar cinc rebots i va fer dos taps.

Prem per veure més contingut per a tu