El pivot hispanocongolès Serge Ibaka, exjugador del Bàsquet Manresa, va ser el protagonista negatiu de la derrota dels Toronto Raptors, el seu equip actual, de la matinada de dimarts a dimecres a la NBA. Els canadencs van cedir per un ajustat 89 a 90 davant dels Miami Heat i van trencar, així, una sèrie de cinc victòries consecutives, en les quals l'actuació d'Ibaka havia estat fonamental.

El matx es trobava a l'equador del tercer quart quan va produir-se l'incident. Serge Ibaka i el jugador dels Heat James Johnson van lluitar per guanyar la posició fora de la zona amb tanta força i insistència que l'acció va concloure amb un xoc dur entre ambdós. Va ser l'espurna que va degenerar en una picabaralla a cops de puny entre Johnson i Ibaka, que van ser desqualificats pels àrbitres.

L'acció palesa el caràcter aspre i tens d'un partit amb diverses topades al límit del reglament que els Raptors van acabar perdent, tot i que, a manca de tres segons,, DeMar DeRozan va avançar els Raptors en l'electrònic i semblaven tenir el partit guanyat. La pèssima defensa de la darrera jugada de Miami va permetre a Wayne Ellington fer la cistella del triomf dels de Florida en el darrer alè. Abans de ser exclós, Serge Ibaka va anotar 12 punts, va capturar cinc rebots i va fer dos taps.