Segueix-nos a les xarxes socials:

Ronaldinho penja les botes

El jugador brasiler ha decidit retirar-se després de quedar-se sense equip les dues últimes temporades

Ronaldinho penja les botesArxiu

Ronaldinho Gaúcho, ha penjat les botes als 37 anys després de dues temporades sense equip, segons ha confirmat aquest dimarts el seu germà i representant, Roberto, que va explicar que ja "no vol jugar més professionalment".

L'exdavanter del FC Barcelona, ??on va passar cinc temporades des de 2003 fins a 2008, va jugar per última vegada el 2015 després de disputar set partits amb el Fluminense brasiler. Abans, el Querétaro mexicà, l'Atletico Mineiro i el Flamengo van ser els seus clubs després de deixar les lligues europees.

Els seus primers passos a Europa van ser a les files del Paris Saint-Germain, l'any 2001, tot i que no va ser fins al seu fitxatge perl FC Barcelona l'any 2003 que el seu talent va esclatar, convertint-se en una estrella mundial i en un dels referents de la selecció carioca.

Ronaldinho s'acomiada del futbol amb un extens palmarès. Va ser campió del món amb Brasil (2002), de la Copa Amèrica de 1999 i de la Confederacions el 2005. A nivell de clubs posseeix dues Lligues espanyoles (2005 i 2006), una Lliga de Campions amb el Barça (2006), una Sèrie A amb l'AC Milan (2011), a més de una Pilota d'Oro en 2005.

Prem per veure més contingut per a tu