El València també va dimitir ahir de les possibilitats que encara mantenia per posar en perill el títol de lliga per al Barça. L'equip de Marcelino García va caure derrotat a Las Palmas (2-1) davant d'un cuer que, després de ser apallissat a Girona, pren aire i deixa la dar-rera posició en solitari per al Màlaga. A més, el conjunt valencianista va acabar el partit amb deu jugadors, i Gabriel Paulista i Rubén Vezo seran baixa per rebre el Reial Madrid.

El València es va avançar en el marcador gràcies a un cop de cap de Santi Mina, però abans del descans el conjunt canari va empatar amb una rematada de Jonathan Viera, a centrada de Peñalba. La jugada clau va arribar als vuit minuts de la represa, quan Gabriel Paulista va fer penal per mans. El col·legiat, Munuera Montero, va treure-li targeta i, davant de les seves protestes, el va expulsar. Calleri va anotar el gol. Fins al final, Las Palmas hauria pogut sentenciar i, a més, va veure com Vezo també era expulsat. Però el València encara hauria pogut empatar amb una rematada a la mitja volta de Zaza que va passar a prop de la porteria de Chichizola.

Quart lloc momentani

Per la seva banda, el Vila-real va sumar una victòria ajustada (2-1) contra el Llevant en un dels derbis del País Valencià i avança amb dos punts el Madrid en la lluita per a la quarta posició, tot i que els blanca han de jugar avui i encara els falta un partit, al camp del Leganés. Els groguets es van avançar mitjançant Trigueros a la primera meitat i va semblar que sentenciaven el partit amb un segon gol, de Txerishev. Al descompte, el reaparegut Roger Martí va salvar l'honor granota, de penal.