El combinat català femení sub-21 de futbol sala, dirigit per la bagenca Clàudia Pons, s'ha classificat per disputar la fase final del campionat d'Espanya després d'imposar-se als tres rivals que ha tingut a la fase prèvia celebrada des de divendres a Malgrat.

A la primera jornada, les catalanes van estrenar-se davant La Rioja. En aquesta ocasió, Catalunya es va imposar a un rival rocós gràcies a una gran actuació col·lectiva per 4 a 2. Les de Clàudia Pons van completar un bon partit, tot i que la reacció de la combativa Rioja en els darrers minuts va fer patir Catalunya. Anna Munné va obrir el marcador (min 11) i va seguir el 2 a 0 de Marta Collado (min 13). A la represa, Laura Oliva va fer el tercer (min 26), però Nahia Jaussi (min 35) i Ainhoa González (min 37) van fer que La Rioja es posés 3 a 2. En el darrer alè, Laura Oliva va fer el quart i definitiu (min 40) sense temps per a més.

El dissabte, la millor versió del combinat català va servir per golejar Castella i Lleó per 7 a 0 (1 a 0 al descans), amb gols de Laura Oliva, Carmen Herrero en pròpia, Marta de los Riscos, Anna Munné, Iris Amaro i dos de Sònia Blanco.

Ahir, en la darrera jornada, catalunya va desfer-se de Cantàbria per un ajustat 3 a 1. Les de Clàudia Pons van començar perdent, amb un gol ja entrat el segon temps (min 24, Carmen Noreña). Però les jugadores catalanes van demostrar tenir capacitat de reacció i van capgirar el marcador amb un doblet de Laura Oliva (min 24 i min 38) i un gol de Marta Collado (min 34). El combinat català va sortir atrevit i ofensiu davant una Cantàbria defensiva.