El Cadí la Seu va donar anit un cop d'efecte que el pot impulsar, encara que no serà gens fàcil, cap a les places de play-off. Les urgellenques van aconseguir a Sant Adrià un triomf que val per dos: victòria i superar el bàsquet average. Les jugadores que entrena Bernat Canut van fomentar un sòlid triomf en un pletòric tercer quart (15-25 de parcial) i un excel·lent percentatge anotador des de més enllà de 6,75 metres. És cert que les barcelonines tenien baixes (Mireia Vila, Marta Claret) i Belén Arrojo va jugar amb molèsties. Però les urgellenques van haver-se d'esbatussar de valent amb una imponent Julia Reisingerova, que va dominar a pler els cèrcols durant molts minuts.

La txeca va imposar la seva envergadura des de l'inici. I just els compassos inicials van ser els que pitjor se li van posar al Cadí. Després d'un intercanvi de bàsquets, els continus errors en el llançament de les urgellenques i la supremacia mostrada per Reisingerova van fer que el duel tingués color local. Però la situació va canviar a partir del segon quart. Després de quatre punts de Caitlyn Ramírez, dos triples consecutius de les urgellenques (Mehryn Kraker i Yurena Díaz) van començar a obrir un forat que arribaria als vuit punts (20-28). Just un parell de minuts abans d'arribar al descans, però, les pirinenques es van embolicar i van permetre al Sant Adrià tornar al matx.

Però a partir de la represa, el joc molt més coral del Cadí amb un increment de l'encert inclòs van començar a tombar les barcelonines, amb dos dels puntals (Arrojo i Riley) massa desdibuixats i una Reisingerova que es carregava de faltes i tota sola tampoc podia fer front a l'allau de bon bàsquet que oferien les de la Seu. Les distàncies arribarien a ser de 16 punts (50-66) a poc més de tres minuts per al final. El Cadí va mirar de controlar el tempo dels compassos finals per assegurar-se no sols la victòria, sinó també vèncer l'average. I la missió es va poder complir i va arribar la victòria.