Segueix-nos a les xarxes socials:

BILLAR

Xavier Fonellosa guanya el campionat català de billar artístic del CB Manresa

El cap de setmana que ve, el CB Manresa acollirà la primera fase del Trofeu Ciutat de Manresa Memorial Jaume Arnau de billar a tres bandes

Xavier Fonellosa guanya el campionat català de billar artístic del CB Manresaarxiu particular

El número u en el rànquing català, Xavier Fonellosa, del CXB Monforte, es va adjudicar el campionat de Catalunya de billar artístic, celebrat a les instal·lacions del CB Manresa amb la participació de set jugadors.

A la final, Fonellosa es va imposar al billarista del CB Manresa Jordi Oliver. El cardoní Francesc Hernández (CB Manresa) i Jaume Norberto van ser semifinalistes. Així, la classificació va quedar de la manera següent: 1. Xavier Fonellosa, 2. Jordi Oliver, 3. Francesc Hernández, 4. Jaume Norberto, 5. Manel Lozano (CB Manresa), 6. Jaume Carerras (CB Llinars), i 7. Arturo Gómez (CB Canet).

Després de la disputa d'aquest campionat català, el rànquing català continua encapçalat per Xavier Fonellosa (430 punts), seguit de Jordi Oliver ( 340) i Francecs Hernández (255).

El cap de setmana que ve, el CB Manresa acollirà la primera fase del Trofeu Ciutat de Manresa Memorial Jaume Arnau de billar a tres bandes. Les rondes finals estan programades per al 3 i 4 de març.

Prem per veure més contingut per a tu