Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | PRIMERA CATALANA

Un gran treball col·lectiu permet al Navàs tombar clarament els Monjos

Els bagencs van manar amb certa comoditat en el marcador des dels primers compassos del duel

Un gran treball col·lectiu permet al Navàs tombar clarament els Monjosarxiu/mireia arso

El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita dels Monjos, al qual es va imposar per un resultat final de 78-57. Un cop més, el pavelló navassenc estava ple de gom a gom.

Els jugadors navassencs van sortir a la pista amb molta intensitat i van oferir un gran nivell defensiu. Això els va permetre recuperar algunes pilotes i anotar cistelles fàcils al contraatac. Al final del primer quart, els bagencs ja dominaven per onze punts de diferència (18-7). En el segon període, la tònica va ser pràcticament la mateixa i el conjunt local va ampliar el marge fins arribar a la mitja part de l'enfrontament amb catorze punts de renda (37-23).

En la segona meitat, els navassencs van seguir demostrant la seva superioritat respecte del rival i al final del tercer quart ja tenien 24 punts d'avantatge i el partit ben encarrilat (57-33). En els deu dar-rers minuts, els bagencs van arribar a tenir una màxima diferencia de 28 punts. El tècnic local va aprofitar per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, que van aprofitar la oportunitat. Els navassencs van dur a terme, un cop més, un gran treball en equip i tots els jugadors van anotar com a mínim una cistella. En la propera jornada, el Navàs Viscola visitarà la pista del cuer, el Verma Tar-ragona, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 10 de març, a les 16 hores.