Segueix-nos a les xarxes socials:

WATERPOLO | PRIMERA CATALANA

Victòria mínima del CN Minorisa abans de la promoció de permanència

Els manresans, teòricament superiors, van trobar més dificultats de les previstes per tal de fer bons els pronòstics

Victòria mínima del CN Minorisa abans de la promoció de permanènciaSimón noguera

En el darrer partit de la primera fase, i sense res en joc, es van enfrontar el CN Minorisa i el GEiEG, els dos equips que hauran de jugar a partir d'ara la fase de promoció per mantenir la Primera Catalana. Els manresans, teòricament superiors, van trobar més dificultats de les previstes per tal de fer bons els pronòstics i no va ser fins al darrer quart quan van aconseguir marxar en el marcador. I és que els tres primers parcials van acabar amb empat. En el quart i definitiu, l'experiència més gran i la banqueta del CN Minorisa van decantar la balança amb un 5 a 2 que va trencar l'equilibri que hi havia hagut fins llavors.

Pel que fa al CN Minorisa B, ha jugat els darrers dies dos enfrontaments a la Segona Catalana B. A casa contra el CN l'Hospitalet B, derrota manresana per 9 a 13, amb parcials d'1-1, 2-3, 1-4 i 5-5. A la piscna del Reus Ploms, també ensopegada dels de Peirón, en aquest cas per un mínim 7 a 6, amb parcials d'1-1, 3-3, 0-1 i 3-1.