Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

La Milla del Peguera celebrarà aquest diumenge els 90 anys de l'institut

La Milla del Peguera celebrarà aquest diumenge els 90 anys de l'institutgedimedia

Continuen els actes de celebració del norantè aniversari de l'institut Lluís de Peguera de Manresa i ho fan amb una activitat esportiva al centre de la ciutat diumenge al migdia. Es tracta de la Milla del Peguera, en un recorregut de 1.609 metres, una distància prou reconeguda i mítica en el món de l'atletisme. Es tracta d'una distància perfecta per organitzar una prova participativa entre alumnes, per una banda, i també familiars i altres persones que s'hi vulguin agregar.

La sortida es preveu que sigui a l'altura de l'edifici dels Sindicats, al centre mateix del passeig de Pere III. Primer serà per als alumnes inscrits a l'institut, i al cap d'una estona es donarà la sortida per a la resta de corredors. El Passeig serà el protagonista del recor-regut d'aquesta prova, que no és competitiva. La primera part discorrerà per un lateral en direcció cap al teatre Conservatori, al seu pas per la carretera de Cardona, i es tornarà pel lateral que dóna al teatre Kursaal fins arribar a la porta de l'institut.

La cursa forma part dels actes que s'han fet els darrers mesos per celebrar aquestes nou dècades de l'institut, i una cursa esportiva, ni que el resultat no compti, demostra la implicació del centre amb aquest tipus de disciplina. La inscripció encara es pot fer i és totalment gratuïta. Per tal de formalitzar-la cal entrar a l'adreça moodle.inspeguera.cat. Allà s'hi trobarà un formulari que cal omplir per prendre part a la cursa.

Prem per veure més contingut per a tu