Segueix-nos a les xarxes socials:

El CSKA derrota el Fenerbahçe amb una cistella sobre la botzina de De Colo

Una cistella sobre la botzina del francès Nando de Colo va permetre al CSKA assaltar la pista del Fenerbahce (79-81) i situar-se més a prop de certificar el seu lideratge a la fase regular de l'Eurolliga. Els russos van dominar lleugerament a la primera part (40-44 al descans), però en el tercer quart els turcs van capgirar el marcador (58-54). Al final es va arribar amb igualtat i De Colo va sentenciar. En l'altre partit que es disputava ahir, l'Unicaja de Màlaga va caure davant el Panathinaikos al Martín Carpena (79-90) i diu pràcticament adéu a les seves opcions d'entrar als play-off, ja que es troben a tres victòries de distància quan falten només quatre partits. Els malaguenys van dominar a la primera part (44-32 al descans), però a la segona els grecs van remuntar gràcies, especialment, al parcial de 19-32 del darrer quart.