El gol de xilena de Cristiano Ronaldo contra la Juventus, el segon del triomf per 0-3 del Reial Madrid a Torí, ha tingut repercussions planetàries. El portuguès s'ha guanyat elogis arreu, també des dels Estats Units, on l'exbarcelonista Zlatan Ibrahimovic va considerar «bonic» el gol marcat pel portuguès.

«És una màquina de fer gols», va definir el suec a Cristiano Ronaldo en declaracions al programa Sports Center de la cadena de televisió nord-americana ESPN. «Ha marcat un gol bonic, però ho hauria d'intentar des de 40 metres, a veure si també entra», afegia el jugador suec.

D'aquesta manera, Ibrahimovic feia referència al gol de xilena que va marcar ell el novembre del 2012, en un partit de seleccions entre Suècia i Anglaterra. Una diana, des de 40 metres, que li va servir per endur-se el premi Puskas a millor gol d'aquell any.

Ibrahimovic, després de reptar Cristiano Ronaldo, es va negar a comparar el gol de xilena del portuguès amb el golàs que va marcar ell de debut amb els LA Galaxy. «Hi ha una gran diferència, perquè ell va marcar a la Lliga de Campions i jo vaig marcar a la Major League», va apuntar l'exdavanter del Barça, que en la seva estrena als Estats Units va acabar marcant dos gols en la remuntada del seu equip en el derbi de Los Angeles davant el veí LAFC.

Això sí, Ibrahimovic va recordar que «un gol és un gol», i va afegir que «si pots ajudar el teu equip a marcar, és important, tant se val com marquis. Però quan fas un gol bonic, està clar que és més maco, diguem-ho així. Et fa sentir molt bé».