Cristiano Ronaldo va ser decisiu en la victòria del Madrid davant de la Juventus després d'anotar un gran gol de xilena. Aquesta acció no és gens comú als camps de futbol i és per aquest motiu que el portugués ha entrat en una privilegiada llista amb altres rematadors que van aconseguir signar aquest gol acrobàtic. Tots són d'una bella factura, però, quin és per a tu el millor?

Tot seguit, els vídeos dels millors gols de xilena perquè t'ajudin a triar:

1. Cristiano Ronaldo Gol antològic del portuguès que reflecteix el sensacional estat de forma que viu en aquest últim tram de la temporada. Ronaldo va signar una impecable execució després d'una centrada de Carvajal. La seva capacitat de salt li va permetre impactar amb la pilota gairebé a l'alçada del cap de Di Sciglio i amb un Buffon atònit que només va poder aplaudir.

2. Rivaldo. Sens dubte la xilena més recordada pels aficionats del Barça. El brasiler va fer esclatar de joia al Camp Nou en un partit clau contra el València, jugant-se el bitllet per a la Champions. El brasiler va rebre una passada de Frank de Boer a la vora de l'àrea, d'esquena a la porteria i envoltat de defenses. No obstant això, gràcies a un primer control de pit, Rivaldo va aconseguir sorprendre Cañizares amb una xilena espectacular que va suposar el definitiu 3-2.

3. Wayne Rooney. El davanter anglès no va trobar millor moment, després d'una temporada nefasta per a ell, ni millor rival, el Manchester City, per anotar el millor gol de la seva trajectòria. Rooney va decidir el derbi a Old Trafford amb una excel·lent xilena després d'una passada del portuguès Nani des de la dreta. La rematada des del punt de penal va acabar a l'escaire esquerre de la porteria de Joe Hart, qui ni tan sols va fer l'esforç d'aturar la pilota.

4. Zlatan Ibrahimovic. De nou, l'anglès Joe Hart, ara amb la selecció, veia com el futbolista suec, el 2012, batia la seva porteria amb una mitja xilena recordada principalment per la distància. Ibrahimovic va aturar la seva carrera per aprofitar el rebuig, i sense pensar-s'ho, va rematar des d'una mica més de 40 metres.

5. Marco Van Basten. Famós per les seves rematades acrobàticques i per la seva qualitat, sens dubte queda per al record el seu gol d'un dels millors '9' del futbol mundial amb l'Ajax en la victòria davant del FC Den Bosch (3-0) el 1985. En la jugada van participar l'extècnic del Barcelona Frank Rijkaard i l'holandès Jan Wouters i el més cridaner va ser la seva capacitat per enviar la pilota, des de la cantonada de l'àrea, a les teranyines de l'escaire esquerra amb una rematada diagonal impossible de repetir.

6. Hugo Sánchez. Tots els madridistes van veure el reflex del futbolista mexicà després del gol de Cristiano Ronaldo davant de la Juventus. El mític davanter del Reial Madrid, acostumat a les acrobàcies tant en els gols com en les celebracions, va deixar el seu millor detall davant del Logronyès el 1988. El 'Manito' va caçar una centrada des de la banda esquerra del Bernabéu per enviar també una rematada diagonal, sense aquesta precisió mil·limètrica que el davanter holandès, tot i que amb la suficient potència per batre Pérez, porter del conjunt de la Rioja.

7. Ronaldinho. En aquesta llista no podia faltar l'astre brasiler. El mag del somriure etern no tenia rival en la seva habilitat amb la pilota. En un partit davant el Villa real, Ronaldinho va aprofitar una mil·limètrica passada de Xavi per realitzar una xilena de màxima dificultat. El brasiler va controlar la pilota amb el pit i posteriorment va orientar el cos per executar una xilena sensacional que va acabar al fons de la xarxa.