Un golàs de l'uruguaià Damián Suárez va donar la victòria al Getafe, que va guanyar 1-0 a l'Espanyol per segellar pràcticament la permanència, sortir de la intranscendència en la qual es trobava immers i mantenir un petit fil de vida en el seu somni europeu. Els blanc-i-blaus, per la seva part, perden una posició i ja són setzens, tot i que amb 10 punts de marge sobre el descens.

Sens dubte, Damián va ser el protagonista de la tarda en un partit avorrit en gairebé totes les seves fases. El lateral dret del Getafe va ser l'únic capaç de fer sobresaltar el seu públic amb un xut impressionant des de 35 metres que va treure les teranyines de l'escaire dret de la porteria de Pau López.

Va ser el seu primer gol en els 104 partits que ha jugat des que ha arribat al conjunt del sud de Madrid. Però no va poder ser millor i va servir per donar color a un dels duels aparentment intranscendents de la jornada.

El Getafe, pràcticament salvat i amb les seves aspiracions europees gairebé liquidades, rebia l'equip de Quique Sánchez Flores, dos punts per sota i en una situació similar. El premi de la victòria proporcionava dignitat al vencedor dels dos equips, que anteriorment amb prou feines havien guanyat un partit dels últims cinc. Semblaven condemnats al no-res, jugaven per l'honor i, potser, qui sap, per aconseguir el miracle de fer un final de curs d'escàndol per arribar a la sisena plaça. I el Getafe va acabar obtenint més premi que un Espanyol que s'allunya dels llocs d'honor.