El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del tercer classificat del grup 1 de Primera Catalana, el Sant Gervasi de Mollet del Vallès, al qual va derrotar per un resultat final de 84-68. A més, els bagencs es van endur el bàsquet-average, ja que en el partit d'anada només van caure per sis punts (86-80).

Els aficionats locals van omplir de gom a gom el pavelló del seu equip, i l'ambient que es va aconseguir va ser similar al dels temps de més èxit esportiu de l'entitat. En els deu primers minuts els jugadors visitants no es van deixar intimidar, van fer una millor sortida, van dominar completament el joc i van agafar set punts de marge (13-20). En el segon quart els navassencs, que estan immersos en un gran estat de forma, van intensificar la defensa, i gràcies a aquesta situació van aconseguir provocar un parcial de 30-14 que els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb fins a nou punts de diferència en l'electrònic (43-34).

En la segona meitat, els jugadors dirigits per Isidre Suau van seguir molt intensos a darrere i van anotar mitjançant ràpids contraatacs. Es va arribar al final del tercer quart amb set punts de renda pels locals (63-56). En els deu darrers minuts, els bagencs van ampliar encara més la diferència gràcies al seu encert en el llançament exterior (van anotar fins a dotze triples) i van assolir un triomf molt important. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista del Club Natació Terrassa, que està situat a la zona mitjana de la taula classificatòria. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 22 d'abril a partir d'un quart de vuit del vespre.