Segueix-nos a les xarxes socials:

La cursa del Nat's tindrà per primer cop dos recorreguts

?Els corredors podran escollir diumenge córrer entre 6 i 11 quilòmetres

La cursa del Nat's tindrà per primer cop dos recorregutsarxiu particular

La sisena edició de la Cursa del Nat's arriba aquest diumenge amb tres novetats significatives.

Enguany, la prova figura dins el programa d'actes del vint-i-cinquè aniversari del gimnàs. Alhora, se l'ha dotat d'un caràcter solidari, i tots els beneficis que generi es donaran a la Fundació Althaia per contribuir en la construcció de l'hospital de dia d'oncologia. Finalment, la cursa incorpora un segon recorregut, més assequible, de 6 km, a l'habitual traçat d'entre 10 i 11 km que la caracteritza.

La prova és oberta a tothom. L'edat mínima per participar-hi és de 14 anys, però els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult que se'n responsabilitzi.

La sortida i l'arribada de les curses es farà des de la pista poliesportiva del gimnàs, davant del barri santfruitosenc de la Rosaleda. Les dues curses s'iniciaran a dos quarts de deu del matí i recorreran dos circuits circulars que s'apropen a Viladordis i que es caracteritzen per una orografia suau, quasi plana en el cas de la inèdita prova de 6 km, i amb un desnivell de 266 m tant de pujada com de baixada en la d'11 km.

Les inscripcions es poden tramitar fins a les onze de la nit d'avui al lloc web de Runedia. El preu és el mateix per a ambdós recorreguts: 8 euros per als abonats al gimnàs i 10 euros per al públic en general. Diumenge es podran fer inscripcions presencials a les instal·lacions de Nat's, des de les vuit del matí, al preu de 12 euros. L'organització admet un màxim de 300 participants.

Prem per veure més contingut per a tu