Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS es juga l'accés a quarts davant el Bellsport, al Pujolet

El conjunt manresà, que porta dues edicions consecutives classificant-se per la final a quatre de la competició

El Manresa FS rebrà aquesta nit al Pujolet (21.15 h) l'Hospitalet Bellsport en els vuitens de final de la Copa Catalunya. Els hospitalencs, que ocupen la cinquena posició en el grup 3 de la Segona Divisió B, van vèncer els manresans per 6-4 en el seu darrer enfrontament, però en el partit de la primera volta, que es va jugar en territori bagenc, els locals es van imposar per 11-7.

En cas de victòria, el conjunt manresà, que porta dues edicions consecutives classificant-se per la final a quatre de la competició, es jugaria el bitllet a la d'enguany contra el vencedor del duel entre dos equips que militen a Tercera Divisió Nacional, el Fundació Esportiva Grama i el Penya Esplugues, que es disputarà el proper dijous 3 de maig a partir de les 21.45 hores. L'altra plaça per la final a quatre, per la qual ja estan classificats el FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia, sortirà dels emparellaments Montcada-Escola Pia i Vacarisses-Cerdanyola.