El Manresa FS rebrà aquesta nit al Pujolet (21.15 h) l'Hospitalet Bellsport en els vuitens de final de la Copa Catalunya. Els hospitalencs, que ocupen la cinquena posició en el grup 3 de la Segona Divisió B, van vèncer els manresans per 6-4 en el seu darrer enfrontament, però en el partit de la primera volta, que es va jugar en territori bagenc, els locals es van imposar per 11-7.

En cas de victòria, el conjunt manresà, que porta dues edicions consecutives classificant-se per la final a quatre de la competició, es jugaria el bitllet a la d'enguany contra el vencedor del duel entre dos equips que militen a Tercera Divisió Nacional, el Fundació Esportiva Grama i el Penya Esplugues, que es disputarà el proper dijous 3 de maig a partir de les 21.45 hores. L'altra plaça per la final a quatre, per la qual ja estan classificats el FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia, sortirà dels emparellaments Montcada-Escola Pia i Vacarisses-Cerdanyola.