Patinadors d´elit com el cardoní Pere Marsinyach, campió d´Europa absolut i quart del món, Llorenç Álvarez, sisè al mundial absolut, o Eloi Canals, campió d´Europa i quart del món júnior, son alguns dels inscrits en el campionat provincial masculí de patinatge artístic que tindrà lloc al pavelló del Pujolet entre dissabte i diumenge, sota l´organització del Club Patí Manresa.

En total seran 37 els patinadors de la província de Barcelona que competiran per classificar-se pels campionats de Catalunya en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior.

El Club Patí Manresa estarà representat en aquesta competició per Yeray Chaves en la categoria júnior. Aquest patinador manresà podrà mostrar els seus nous exercicis i constatar la progressió tècnica i coreogràfica d´aquest darrera any. El seu repte és la classificació per al campionat català.

Cal destacar la confiança de la Federació Catalana de patinatge al Club Patí Manresa per a l´organització d'un esdeveniment d´aquest nivell. Així, ja són diverses les temporades seguides que la federació atorga algun dels seus campionats a Manresa.