Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PRIMERA DIVISIÓ

L'Espanyol dóna el cop tot i l'expulsió de David Gallego

El tècnic surienc no va acabar el partit amb l'Atlètic per fer observacions a l'àrbitre

L'Espanyol dóna el cop tot i l'expulsió de David GallegoBALLESTEROS7efe

L'Espanyol va aprofitar la ressaca europea de la classificació de l'Atlètic de Madrid per a la final de la Lliga Europa i va obtenir la segona victòria seguida a fora de casa amb David Gallego al comandament de l'equip. No va ser a la banqueta, ja que el tècnic surienc va ser expulsat quan s'encaminava als vestidors al descans per fer observacions al col·legiat, l'andalús Munuera Montero.

Tal com va passar a Girona, l'Espanyol va aprofitar les seves arribades a l'àrea en un duel en què no va passar res en els 22 primers minuts. L'Atlètic es va presentar amb tres centrals, la reaparició de Filipe Luis i rotacions per a homes com Godín, Griezmann o Saúl. L'única ocasió amb cara i ulls dels matalassers va arribar quan Vitolo va errar en la rematada. El canari es va lesionar i va ser substituït per un jove del filial, Arona Sané, que va animar els darrers minuts del primer acte. La millor oportunitat, però, va ser per a l'Espanyol, quan Gerard Moreno va enviar un tret col·locat al pal d'Oblak. Es va arribar al descans i, en el tràmit, Gallego va saber que no es podria asseure de nou a la banqueta.

Gol de rebot

Simeone va canviar la defensa a quatre homes, però el seu equip seguia sense tenir el control i l'Espanyol ho va aprofitar. Una acció trenada entre Moreno, Baptistao i Melendo va acabar amb un xut d'aquest i la pilota a la xarxa després que la desviés Savic de manera inoportuna.

L'Atlètic va seguir sense fer entrar al camp les seves figures i la falta d'accions ofensives la va pagar amb el segon gol. Primer va avisar Leo Baptistao, amb una rematada que va salvar Oblak. A la segona va arribar la vençuda, quan el mateix jugador brasiler va allotjar la pilota al fons de la porteria amb el segon gol, que sentenciava el duel.

Prem per veure més contingut per a tu