Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

El solsoní Sancho Ayala guanya de nou l'estatal de 10 quilòmetres en pista

Ayala va tibar des del començament d'un grup nombrós, juntament amb l'aragonès Manuel González Izquierdo

El solsoní Sancho Ayala guanya de nou l'estatal de 10 quilòmetres en pistafondistes del solsonès

L'atleta Sancho Ayala (Fondistes del Solsonès) va tornar a guanyar el campionat d'Espanya de 10.000 metres en la categoria M-50 en la prova que es va disputar a l'estadi la Bòbila de Gavà. Aquesta competició li va servir de preparació per als campionats d'Europa de la disciplina, que seran el proper cap de setmana a Alacant.

Ayala va tibar des del començament d'un grup nombrós, juntament amb l'aragonès Manuel González Izquierdo. Tots dos es van separar del gran grup, fins que Ayala va canviar el ritme i va marxar tot sol. Va entrar campió amb un registre de 33 minuts i 5 segons, 33 segons millor que el de González, que va acabar la prova en segon lloc. La medalla de bronze va ser per a un altre atleta català, José Antonio Ramírez, que forma part del Canyelles (34 minuts i 31 segons).