Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós impulsa un concurs de vídeos esportius per als Benet Games

Sant Fruitós impulsa un concurs de vídeos esportius per als Benet Gamesjaume grandia

L'aeròdrom Barcelona-Bages de Sant Fruitós de Bages va acollir l'acte de presentació del certamen concurs «Real Video Stories», dins els Benet Games, un festival d'esport, natura i música a l'aire lliure organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i que es celebrarà els propers dies 6 i 7 d'octubre.

El concurs és obert a tothom, i els participants hauran d'enviar una gravació feta amb una micro-càmera mentre practicaven algun esport de forma individual o col·lectiva. Hi haurà cinc categories: aigua, aire, aventura, extrem i familiar. Les bases del concurs es publicaran a la pàgina web dels Benet Games: www.benetgames.cat.

L'acte de presentació va ser presidit per l'alcalde Joan Carles Batanés, el regidor de promoció econòmica Xavier Racero i el director de l'organització Albert Balcells, que van dir que, en aquesta cinquena edició dels Benet Games, el concurs presenta com a gran novetat un festival de microcàmeres. L'acte es va cloure amb un salt amb paracaigudes, que els saltadors van finalitzar impactant un baló situat al terra de la pista.

Prem per veure més contingut per a tu