El CE Manresa va batre a Llagostera el rècord de punts en una temporada de tota la seva història en els partits disputats com a visitant. Els homes de Dani Andreu, el qual va donar oportunitats a jugadors menys habituals a l'espera de la promoció d'ascens a Tercera Divisió, van controlar el partit en tot moment i es va endur tres punts que demostren que l'equip es troba en un bon moment.

A més, el partit es va decantar aviat de la banda dels blanc-i-vermells. Va ser un dels que sí que sol jugar habitualment, el davanter Manel Sala, qui va caçar una esfèrica que voltava pel centre del camp. Des de la part del cercle del mig del terreny de joc de la banda del filial llagosterenc va etzibar un fort tret que va entrar per damunt del porter local i va significar el primer gol del partit.

La resta de la primera part no va tenir gaires més oportunitats per part de cap dels dos equips, tot i que les dimensions del terreny de joc feien pensar que l'arribada a les porteries contràries seria més fàcil.

Reforços en els dos equips

A la represa, tots dos equips van fer relleus. De la banda dels locals, alguns eren jugadors del primer equip que no van ser convocats per al partit que el Llagostera juga avui contra l'Izarra, de promoció de permanència a Segona B, que pot afavorir el Manresa en cas de triomf gironí.

Els manresans van fer debutar el porter Mariano, que va tenir una bona actuació, i van sentenciar el partit en una acció de Marc Serra, que va fer una internada per la banda dreta que va servir perquè Brian, que havia entrat minuts abans, rematés al fons de la porteria local.

El Llagostera B hauria pogut reduir la diferència, amb una rematada a boca de canó a la qual va respondre Mariano amb una sensacional intervenció de reflexos.

El CE Manresa va treure partit de l'enfrontament per fer descansar jugadors amb molèsties i d'altres amb molts minuts a les cames, i assoleix el primer triomf que busca en el tram final de lliga.