Sallent ha viscut al pavelló d'esports l'edició 31 de la Nit de l'Esportista, organitzada un any més pel Consell Municipal d'Esports. Una celebració multitudinària amb l'assistència de més de 1.100 persones, uns 560 comensals al sopar, i unes 600 persones més que es van afegir a l'hora de l'entrega de premis i actuacions.

Com cada any, es van premiar els millors en cadascuna de les categories (sènior, escolar, infantil, júnior i veterà) i també cada entitat de Sallent va fer reconeixement als seus esportistes més destacats. Els guanyadors en categoria sènior van ser el futbolista Aitor Rubial, actualment al Cartagena i debutant aquesta mateixa temporada amb el Betis a Primera Divisió, i l'atleta de l'Avinent CA Manresa Marta Riera, campiona de Catalunya i subcampiona d'Espanya sub-18 en la prova dels 60 metres tanques. Els altres gua-nyadors van ser: l'atleta Nil Trulls (escolar), el pilot de motos Pau Alsina (infantil), la gimnasta Marina Chavarria i el futbolista Ramon Vila (júniors), i la corredora de muntanya Montse Casòliva i el nedador Joan Claret (veterans); pel que fa al millor equip, ha estat considerat pel jurat el cadet del CE Sallent (futbol).

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, el regidor d'Esports, Jonatan Caro, el directiu responsable de les comarques centrals de la Federació Catalana de Bàsquet Fernando Peñarrubia, el tècnic del Consell Esportiu del Bages Mario Carballar, els regidors de l'Ajuntament i els presidents de les entitats esportives sallentines van ser els encarregats de lliurar els guardons als 223 esportistes i equips més destacats en cada especialitat. L'acte va ser presentat pel periodista esportiu de TV3 Arcadi Alibés i Cristina Fàbregas.

Durant la nit van actuar el grup de fit-dance de l'ASCF, que va ballar peces del musical Mama Mia! del grup Abba, els grups de hip-hop de l'ASCF Sweet's i Diam's, els de l'Escola de Dansa Julieta Soler La Colla i Shida Road. A la part final de la festa es va fer una exhibició de teles acrobàtiques a càrrec de Gemma Serrat amb Atrapasomni, acompanyada al teclat pel bagenc Dan Arisa.

També es va aprofitar per presentar l'equip de Sallent que participarà a la Garmin Team, cursa de muntanya de 200 km per etapes que sortirà de Castellar de n'Hug amb arribada a Sant Cugat del Vallès, el dies 16 i 17 de juny. Els atletes són: Víctor Estepa, Sergi Cots, Lluís Ruiz i Carles Sunyer.