Amb la promoció de fa dies a la butxaca, el Manresa va jugar el darrer partit de la lliga regular davant un Banyoles que pràcticament tenia la permanència assegurada. L'enfrontament, tot i que les dues formacions la van jugar amb força seriositat, va estar mancada de l'emoció que dóna el saber que els punts tenen valor.

La primera part, el Banyoles va sortir amb més empenta. Tot i que el joc era força equilibrat al mig del camp, eren els visitants els que arribaven amb més perill a la porteria contrària. Al minut 11, el manresà Sergi Solernou va tallar providencialment una passada de gol per la banda dreta d'Adri Casanova. Al minut 39, els gironins van tenir la seva millor ocasió quan Quimo, escurat a la dreta, va presentar-se davant Luque, el va superar, però la seva rematada va anar a fora pel lateral. En aquest primer temps, les arribades del Manresa no van tenir cara i ulls.

A la represa, les tornes van canviar i va ser el conjunt manresà el que va tenir més presència a la porteria contrària. Al minut 53, Marçal ho va intentar de falta directa però Martí Bartrina va aturar el llançament sense gaires dificultats. Va ser el preludi del gol. I és que després de cinc minuts, una bona acció de Diego Carrillo la va rematar en primera instància Escamilla; el porter va rebutjar la pilota i Javi López, que venia de dar-rere la va empènyer al fons de la xarxa i obria així el marcador.

Poc després, al minut 62, gol fantasma que l'àrbitre no va donar com a bo favorable al Banyoles. A mesura que avançaven els minuts, el partit va anar decaient oimés quan es confimava la victòria de l'Espanyol B, que salvava de qualsevol remota possibilitat de descens el conjunt banyolí.