El surienc David Gallego, que va dirigir els cinc últims partits de la temporada del primer equip de l'Espanyol, va ampliar ahir el seu contracte com a tècnic del filial blanc-i-blau fins al 30 de juny del 2020, segons va informar el club.

Després del seu gran final de temporada amb el primer equip, Gallego ser a la llista de candidats a la banqueta del primer equip, en el seu cas per seguir al capdavant de l'equip la propera temporada. Però finalment, la direcció general esportiva, amb Óscar Perarnau al capdvant, ha apostat per Joan Francesc Ferrer Rubi, que ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió amb l'Osca.

Amb el primer equip, David Gallego va signar una gran reacció en les últimes jornades de lliga: va sumar 13 punts de 15 possibles. A més, el tècnic surienc, un cop va acabar la seva tasca amb el primer equip, va rematar la feina que havia començat amb el filial i va aconseguir l'ascens a Segona B.

L'ampliació de contracte es va signar ahir als despatxos del RCDE Stadium, on van ser presents els coordinadors del futbol base, Fran Navarro i Álex García, a més del mateix Gallego.