Antoine Griezmann va posar fi al serial sobre el seu futur. A través d'un vídeo, que va publicar el mateix jugador a les xarxes socials i que també va ser emès per televisió, el davanter francès va anunciar que es queda a l'Atlètic de Madrid. Dos dies abans de l'estrena al Mundial davant Austràlia, Griezmann va explicar que seguirà jugant de blanc-i-vermell la propera temporada.

«He decidit quedar-me», va dir en un documental emès a Movistar, després de repassar tots els esdeveniments produïts des que el Barça es va posar en contacte amb ell el novembre passat. El francès va revelar que pren la decisió un dia abans de viatjar a Rússia, el tres de juny. Ho va anunciar a la televisió el 14 de juny.

Griezmann va recórrer, així com ho va fer al seu dia el jugador de l'NBA Lebron James quan va decidir deixar els Cavaliers per Miami Heat, a un xou televisiu per revelar el seu futur. En prime time, el francès va fer el mateix que l'estrella nord-americana: preparar un documental anomenat La decisió per comunicar el desenllaç que s'ha fet esperar per donar un toc de suspens.

Als Estats Units, així com pot succeir a Espanya, la idea de Lebron James no va caure gaire bé, en considerar que no només estava jugant amb milions d'aficionats d'ambdós equips, sinó que s'aprofitava d'ells traient-ne rèdit econòmic.

Fins al minut cinc, Lebron no va revelar el destí que havia escollit. El francès es va modernitzar encara més emetent un anunci previ, així com fan avui dia tots els espais televisius perquè els espectadors no marxin de la pantalla.

La curiositat de tot plegat és que Gerard Piqué ha estat darrere del documental, tal com va revelar Jordi Basté a RAC1. La vinculació de Piqué amb Griezmann en aquest vídeo seria a través de la plataforma Power to the Players, un negoci que el central blaugrana va posar en marxa amb Sergio Ramos, entre d'altres, encara que la productora que ha gravat el vídeo és Kosmos Studios.

La dona del francès va entrar en escena amb una frase que no va passar desapercebuda. En una de les primeres escenes del documental, Erika Choporena dóna un consell que deixa el francès molt pensatiu. «Si gua-nyes la Champions allà, seràs un més sempre; si la guanyes aquí, entraràs en la història del club».

Abans d'això, Griezmann apareix parlant en veu alta: «Vull guanyar la Champions. Sembla que sigui mala sort que haguem perdut dues finals de la Champions, però alguna cosa ens ha faltat. A la lliga també: segons, tercers.. El que em fa dubtar és que si portes els jugadors, podem guanyar la Champions».

Un cop finalitzat el documental, Griezmann va fer una piulada a Twitter dirigint-se a la seva afició. «La meva afició, el meu equip, MI CASA, Atleti», va escriure el davanter francès.