Ivan Romano, lateral esquerre fins ara al Santboià, és el primer reforç del Manresa per a la temporada que ve. Romano, que va jugar als equips inferiors del Barça i l'Espanyol, ha estat les dues dar-reres temporades a l'equip de Sant Boi, amb el qual va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió el curs passat, a les ordres del nou tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Piti Belmonte. Anteriorment havia militat en equips com la Munta-nyesa o el Cornellà.

Conjuntament amb aquest fitxatge, també s'han conegut les altes i les baixes en relació a la plantilla que tant a prop ha tingut l'ascens a Tercera Divisió. Així, es mantindran a l'equip Sergi Solernou, Moha Djitte, Florent Reverdy, Sergi Soler, Leandro Ramírez, Manel Sala, Brian Canalejo, Noah Baffoe, Biel Rodríguez, Marc Cuello, Marc Serra, Álvaro Correa i Miki Dalmases; també farà la pretemporada el juvenil Roger Alsina. Bernat Benito està pendent de si marxa a Anglaterra.

Són baixa, Álex Luque (jugarà a Anglaterra), Daniel Erencia, Alejandro Espinoza, Mariano Rando, Julián Servera, Agus Fernández, Diego Carrillo, Adri Arenas, Ramon Blanco Monchi, Cristian Villaba i Roger Herms.

Un cop els propers dies surti el calendari de competició de Primera Catalana s'establirà la data d'inici de la pretemporada, que dependrà força de si es comença la lliga el dia 2 o 9 de setembre.

El Sant Julià, per la festa major

Tampoc la relació de partits de preparació està encara programada. Només un matx ja té dia i hora, el de la Festa Major de Manresa. Serà el 26 d'agost (18.30 h) contra el Sant Julià d'Andorra, un equip entrenat per Jesús Barón, directiu del club manresà i amb dos bagencs a les seves files, Johnny i Luque. El Sant Julià està aquests dies preparant la fase preliminar de la Lliga Europa, que han de jugar contra el Gzira United de Malta (l'anada el 26 de juny)