Segueix-nos a les xarxes socials:

Cristiano salva l'equip portuguès, que deixa Marroc fora de la competició

Tal com va succeir davant d'Espanya, Portugal va trobar un gol matiner

Cristiano salva l'equip portuguès, que deixa Marroc fora de la competiciócarl recine/reuters

El combinat portuguès en va tenir prou amb un altre gol de Cristiano Ronaldo, el quart en dos partits, al minut 4 de joc, per derrotar una selecció marroquina que es va convertir en la primera eliminada, de manera matemàtica, del campionat. Tot i això, el combinat sud-africà va ser millor en algunes fases i va tenir suficients oportunitats per, com a mínim, haver empatat.

Tal com va succeir davant d'Espanya, Portugal va trobar un gol matiner. En la sortida d'un córner, Cristiano Ronaldo va entrar tot sol i va afusellar el porter del Numància Munir.

Els lusitans van aprofitar l'avantatge per endarrerir-se i els africans van tancar el rival a l'àrea. Va ser després de dues arribades més de Cristiano, al final de la primera part, quan el porter Rui Patrício va prendre protagonisme i va salvar rematades amb molt perill del central Benatia, de Ziyech i, sobretot, una de Belhanda que semblava que entrava de manera inapel·lable a la porteria. La carència de recursos va castigar massa els magribins.

Prem per veure més contingut per a tu